V našem vinném baru Bacaro pořádáme pravidelné degustace vín
spojené s nabídkou vybraných delikates. Účastníme se festivalů a výstav. Zde najdete termíny jednotlivých akcí.

12.4. Tématická degustace – Červená vína (i červená vína z Moravy mohou být skvělá - Modrý Portugal, Zweigeltrebe, André, Svatovavřinecké, Frankovka, Neronet, Rulandské modré)

Tato degustace červených vín je mezi trojkou nejhodnocenějších našich degustací. Ochutnáte skvělé výběry, vína školená v dubových sudech a také barrique.


19.4. Tématická degustace – Burgundské odrůdy (Rulandské šedé, Chardonnay, Rulandské modré)

Zde se opět setkáme s výběrem bílých a červených vín z těch nejvyšších řad našich vín. Opět vína školená v dubových sudech a barrique.


25. - 27. května Prague food festival

Hlavní myšlenkou festivalu je nabídnout vám vysokou gastronomii za přijatelnou cenu a zanechat ve vás unikátní kulturní zážitek.